DOBRODOŠLI

Mi se bavimo prodajom proizvoda
i davanjem usluga iz oblasti agrara

Vršimo sigurnu isporuku u sve delove Srbije
Posebne pogodnosti za veleprodajne kupce
Kontaktirajte nas da se dogovorimo

O nama

Agrogas je firma osnovana 2000. godine a geneza firme datira još iz 1992. god. Firma se bavi prodajom proizvoda i davanjem usluga iz oblasi agrara.

Sedište i direkcija firme je u Beogradu, ul. Milutina Milankovića 120 a., opština Novi Beograd.

Prodajni, magacinski, distributivni i servisni centar nalazi se u Velikoj Ivanči,ul. Martovska BB, opština Mladenovac, sa sadržajima:

  • Skladište rezervnih delova i potrošnog materijala
  • Otvoreno carinsko skladište za traktore i mehanizaciju
  • Zatvoreno carinsko skladište rezervnih delova i opreme za navodnjavanje
  • Distributivni magacin
  • Servis traktora i poljoprivrednih mašina
  • Veleprodaja i maloprodaja rezervnih delova

Osnovni programi poslovanja su:

PRODAJA REZERVNIH DELOVA ZA TRAKTORE

Preduzeće Agrogas d.o.o. uvozi i distrubuter je poznatih indijskih SUNSPARES rezervnih delova za traktore.

U današnje vreme, u obimnoj ponudi nekvalitetnih rezervnih delova, SUNSPARES je sinonim za kvalitet i pouzdanost dokazan i proveren u zadnjih 20 godina na tržištu Srbije.

Veliki broj kupaca je već odavno shvatio da je kvalitetan proizvod u stvari najjeftiniji proizvod.

Jednostavno rečeno SUNSPARES to je kvalitet koji pokreće

Agrogas d.o.o. rezervne delove za traktore, priključne mašine i opremu za navodnjavanje prodaje putem mreže svojih saradnika u preko 150 prodajnih mesta širom Srbije ali takodje i izvozi proizvode iz svog asortimana i na područje BiH, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, kao i na područje Kosova.


OVLAŠĆENI SMO UVOZNIK I DISTRIBUTER TAFE TRAKTORA ZA SRBIJU

Tractors and Farm Equipment Limited (TAFE), je kompanija u okviru Amalgamations Groupacije, jedne od vodećih inženjerskih grupacija u Indiji sa raznovrsnim interesima u Dizel mašinstvu, Automobilskim delovima, Traktorima sa pripadajućim agrarnim mašinama, Mazivima, Instrument tablama, Hidrauličnim pumpama, Alatima, Baterijama, Bojama, Plastikom. Vodeća tehnologija grupacije, je građena na inostranom znanju i tehnologiji kroz obuku i izuzetni napor u radu domaćeg kadra.

TAFE je osnovan daleke 1961 godine u saradnji sa Massey Ferguson iz Velike Britanije sa ciljem proizvodnje i plasmana široke palete Traktora i pripadajućih agrarnih mašina u Indiji. Cilj TAFE-a kao jednog od najvećeg proizvodača traktora u Indiji jeste da bude prvi izbor potencijalnih kupaca kako u Indiji tako i šire kroz sve veće prisustvo na inostranom tržištu

Agrogas je ovlašćeni uvoznik i distributer TAFE traktora od 2002 godine i do sada je na području Srbije prodato preko 1000 komada različitih modela ovih traktora. Nakon preuzimanja domaćeg brenda IMT od strane TAFE-a Indija , Agrogas doo postaje i ovlašćeni zastupnik za prodaju traktora proizvedenih u obnovljenoj srpskoj fabrici IMT.


PRODAJA POLJOPRIVREDNIH I PRIKLJUČNIH MAŠINA

Preduzeće Agrogas uvozi priključne i druge poljoprivredne mašine ali ih i nabavlja od renomiranih domaćih proizvodjaća .

Od 2015 godine otvoren je i radi izložbeno-prodajni centar u Medjulužju pored Mladenovca gde se mogu videti i kupite razne poljoprivredne mašine, zatim traktori i rezervni delovi.

Od trenutka kada je otvoren pa do sada taj izložbeno prodajni centar se razvio u najznačajni stalni prodajno i informativni centar za poljoprivrednike u ovom delu Srbije


PRODAJA OPREME ZA NAVODNJAVANJE

Preduzeće Agrogas d.o.o. uvozi i prodaje visoko kvalitetnu i pouzdanu opremu za navodnjavanje koja se posebno odlikuje odnosom cena-kvalitet.

Cilj firme Agrogas je zadovoljstvo i poverenje kupaca, kao i širenje i primena novih tehnologija u poljoprivredi.

Vršimo usluge projektovanja, izgradnje i montaže sistema za navodnjavanje. Za svu opremu i radove daje se garancija, obezbedjen je servis i isporuka delova. Pozovite nas, doći ćemo kod vas i pomoći u unapređenju vaše poljoprivredne proizvodnje.

Navodnjavnje je danas neophodna agrotehnička mera koja vam može obezbediti redovno visoke prinose.

Katalog opreme za navodnjavanje možete poručiti telefonom ili preuzeti u PDF-u.

Izabranu robu možete kupiti u našim prodavnicama ili poručiti telefonom. Isporuka robe je brzom poštom, danas za sutra.


PRODAJA OPREME I TEHNOLOGIJE ZA BRIKETIRANJE AGRO-BIO MASE

Preduzeće Agrogas d.o.o. je ovlašćeni zastupnik Poljske firme ASKET, i uvoznik opreme koju oni proizvode za briketiranje agro-bio mase odnosno ostataka od ratarske proizvodnje, kao što je slama, kukurozovina, sojina slama, trska i slično


NAŠ TIM

Svoje poslovne programe zaposleni u preduzeću Agrogas d.o.o realizuju , kako u sedištu firme koje se nalazi na Novom Beogradu tako i kroz svoju veleprodaju u Velikoj Ivanči i kroz mrežu svojih maloprodajnih objekata.

Ponosni smo na svoj tim koji trenutno čini preko 25 zaposlenih, koji se odlikuju dobrim poznavanjem proizvoda kao i posla koji obavljaju i koji su u svakom momentu posvećeni našim kupcima.


PRODAJNA MREŽA

Veoma smo ponosni i na veliki broj naših kupaca, prodavnica i servisa širom zemlje koji zajedno sa nama čine odličnu mrežu za snabdevanje svih poljoprivrednika potrebnim proizvodima iz našeg prodajnog asortimana.

Agrogas d.o.o. posvećuje posebnu pažnju očuvanju poslovnog ugleda firme. Izbor poslovnih programa su prvenstveno visokokvalitetni proizvodi sa minimumom reklamacija.


SERVIS

Posebno ističemo rad i ugled našeg servisa, koji se odlikuje tradicijom u radu s traktorima od preko 40 godina i koji doprinosi zadovoljstvu naših kupaca i podstiče da se naši kupci rado ponovo vraćaju i obnavljaju kupovinu kod nas, ostvarujuću tako dugoročnu saradnju sa nama na obostrano zadovoljstvo.

Novosti

07.09.2023.

Šumadija sajam Kragujevac 2023

Agro Gas, lider u oblasti poljoprivrednih resursa, je svojom prisutnošću na Sajmu Poljoprivrede u Kragujevcu još jednom potvrdio svoju p...

detaljnije
21.05.2023.

Sajam Novi Sad 2023

detaljnije
08.09.2022.

Sajam Kragujevac 2022

Ove godine smo bili učesnici na sajmu poljoprivrede u Kragujevcu.

detaljnije
27.05.2022.

Novosadski sajam

Kao i proteklih godina,tako i ove smo bili izlagači na Novosadskom sajmu poljoprivrede. Izlagali smo traktore IMT,podrivače SILA od jednog do 9 radnih...

detaljnije

Info centar

03.03.2021.

Katalozi

Pogledajte i preuzmite naše kataloge

detaljnije
01.01.2020.

Prodaja na daljinu

Preuzmite obrasce,pravilnike i zakonske odredbe

detaljnije